Vrijstaande woningen

De ervaring van Dons en Troost met de bouw van woningen gaat terug tot het oprichtingsjaar 1976. Wij brengen de nieuwbouw van de meest uiteenlopende woningtypes tot stand van seriematige projecten voor diverse ontwikkelaars tot nieuwbouw voor particulieren zoals vrijstaande woningen, 2-onder 1 kap woningen, luxe villa’s en woonboerderijen: van standaard tot uitgesproken luxe.

Een eigen huis op een stuk eigen grond, naar eigen inzicht gebouwd en ingericht. Velen dromen ervan. Aannemersbedrijf Dons en Troost bouwt deze woningen op maat. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij wij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van adviezen zullen voorzien, met als absolute doelstelling het bereiken van het best mogelijke resultaat. Klant- en servicegericht zijn kenmerken die u als opdrachtgever zeker zullen aanspreken. Tijdens het hele bouwproces houden we uw wensen in de gaten. Daarnaast is het voor ons vanzelfsprekend om gemaakte afspraken na te komen en duidelijk op papier te zetten.
Dons en Troost heeft daarnaast een groot aantal standaard ontwerpen voor vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Deze ontwerpen kunnen zonder meer worden uitgevoerd, maar ook kunnen ze als uitgangspunt worden gebruikt en aangepast naar uw wensen. Onze traditionele bouwmethode geeft ons hierin alle vrijheid.

Dons en Troost wil graag vanaf het begin uw bouwpartner zijn. Naast onze voorbeeldplannen kunnen wij voor u een ontwerp laten maken door een architect. Wij werken samen met verschillende architecten waardoor wij kunnen meedenken om de meest geschikte architect voor uw woning te kiezen.
Op deze wijze kunnen wij zowel zorg dragen voor het juiste ontwerp als voor een maatwerk offerte zodat er een bouwplan wordt gemaakt welke passend is bij de wensen van u als klant.

U heeft vanaf het eerste contact slechts één aanspreekpunt die dat ook tijdens de hele bouwperiode blijft. Uiteindelijk leveren we sleutelklaar voor u op.
Heeft u zelf al een bouwplan? Dan maken wij graag een offerte voor u!