We nemen afscheid van een aantal goede stagiaires.

We nemen afscheid van een aantal goede stagiaires. Voor de toekomst hebben we op de bouw en op kantoor stageplaatsen beschikbaar.
In het kort een reactie van Max Veijer, één van onze stagiaires:
De stage bij Dons en Troost was ontzettend leuk en leerzaam, Voor de werkzaamheden kreeg ik veel vrijheid wat natuurlijk ook weer extra verantwoordelijkheid meebrengt. De werkzaamheden die ik moest uitvoeren waren ontzettend divers, zo ben ik onder andere bezig geweest met de werkvoorbereiding van een vrijstaande woning. Aan het begin van de stageperiode was ik bezig met de voorbereiding van de woning en aan het einde van de stage was de woning zo goed als klaar. Hierdoor heb ik het hele proces kunnen meemaken.
Een onderdeel van de werkvoorbereiding is het controleren van de kap, door ook nog zelf te helpen bij het plaatsen van de kap kon ik ook zien hoe dat er in de praktijk aan toegaat. Hierdoor kon ik zien wat er goed ging en waar ik een volgende keer extra op moet letten.
Ik beveel een stage bij Dons en Troost zeker aan. Je collega’s behandelen je als een collega en zijn erg behulpzaam, met vragen kan je er altijd terecht. De werkzaamheden die ik moest uitvoeren waren ontzettend nuttig, Ik kon een goede invulling geven aan mijn stageopdrachten die goed op de werkzaamheden aansloten.